Overslaan naar content

Wij waarderen jou als geheel

Je functietitel en kennis zijn slechts een deel van ‘jou’. Naast hoogopgeleide collega's worden onze mensen ook op andere plekken gezien om de 'jij' die ze zijn. Een moeder of een vader. Een liefhebbende echtgenoot. Een kunstliefhebber of een chef-kok. Een voetbalcoach of lid van het plaatselijke koor.

Wij moedigen onze mensen aan om meer te doen. Meer te zijn. Daarom vatten wij ons werkgeversmerk samen met de zin: Wij waarderen jou als geheel.

"Je werk is een deel van je"

Maar niet alles van jou. Daarom ondersteunen wij onze ITQ'ers ook op andere vlakken. Hieronder vind je enkele van die voorbeelden. Welk verhaal past bij jou? Wat is je passie, waar krijg je energie van en waar geniet je echt van?

Our YOU stories

Het hele jaar door samen vieren

Naast de andere ITQonnect-evenementen organiseren we de jaarlijkse BBQ waarbij alle ITQ'ers en hun familie uitgenodigd worden. In 2023 organiseerden wij deze BBQ in Dierenpark Amersfoort. Een fijne tijd met alle dierbaren.

Zelfs bij winderige omstandigheden surfen Maarten & Lucas voor het goede doel

Onze eigen Maarten Warmenhoven en Lucas Rutten hebben de Hoek tot Helder challenge volbracht! Minimaal 130 km kitesurfen langs de Nederlandse kust van Hoek van Holland tot Den Helder in ‘s werelds langste kitesurf ‘downwinder’, met de andere 600 kitesurfers, voor de Hartstichting.

Jaarlijkse reis naar Barcelona; VMware Explore!

Jaarlijks reist een (grote) groep ITQ'ers naar Barcelona om VMware Explore te bezoeken. Met ons Oranje Leger daar aanwezig kan iedereen een paar dagen kennis opdoen en delen, terwijl we in contact komen met experts en collega's. Om nog maar te zwijgen over de diners, borrels en feesten achteraf natuurlijk!

Een groep mensen die 5 kilometer hardlopen een 'warming-up' noemen

Eén team, één taak? ITQ nam dat vrij letterlijk toen ze meededen aan de Dam tot Damloop in 2023. Volledig gekleed in ITQ-oranje renden ze 16 kilometer van Amsterdam naar Zaandam. Een zeer sportieve en teambindende ITQ-activiteit die uiteraard gevierd werd met enkele biertjes.

De praktijk zal het uitwijzen

Hier vind je enkele verhalen van onze medewerkers. Zowel in tekst als video.

ITQLife verhalen

Vincents ITQLife verhaal

Na twintig jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt maakte IT’er en muziekliefhebber Vincent Jansen de overstap naar ITQ. Hij wilde zijn passie opnieuw aanwakkeren en blijven leren. Hoe beviel het eerste jaar? En heeft hij zijn passie hervonden?

Davy's ITQLife verhaal

Hij wilde zich meer verdiepen in cloud-native en die kans kreeg hij bij ITQ. Momenteel voert Davy van de Laar een groot project uit bij Rijksoverheid. Hoe zag zijn eerste jaar bij ITQ eruit? En hoe zit het precies met die andere passie: Lego?

ITQ Dream Job Interviews

Ellen's Dream Job

Op de dag dat ik het baanaanbod van ITQ accepteerde, stond de CEO dezelfde avond nog voor mijn deur met een bos bloemen om me persoonlijk welkom te heten. Mijn man en ik waren helemaal ondersteboven en we trokken meteen een fles wijn open om het te vieren. Vier het leven, want je weet nooit wat je te wachten staat, toch?

Richard's Dream Job

Toen ik in november 2020 bij ITQ begon en COVID-19 de wereld volledig in een houdgreep had, dacht ik dat het moeilijk zou zijn om mijn weg binnen het bedrijf te vinden. Dankzij het buddy-programma waarbij een collega wordt gevraagd om een nieuwe medewerker te ondersteunen en de vele kennismakingsgesprekken van collega's, voelde het vanaf de eerste dag als thuis.

Kabir's Dream Job

Het delen van kennis is een van de dingen die ons onderscheidt. Als iemand aan nieuwe technologie en innovaties werkt, is hij altijd bereid om die kennis te delen. Als ik ooit in een situatie terechtkom waarin een klant hulp nodig heeft, weet ik dat ik een krachtpatser van kennis achter me heb staan om me te helpen de klant te helpen. Dat is ITQ. Dat is het DNA van ITQ.

ITQ Dream Job Videos

Thomas' Dream Job

Ik vind het geweldig dat ik invloed heb op de ontwikkeling van het bedrijf, het team en de mensen.

Andy's Dream Job

Voor mij is een ITQ'er iemand die expert is in zijn domein, maar tegelijkertijd heel chill is en geniet van het leven zonder druk.

Carlos' Dream Job

Ik denk dat werken bij ITQ een geweldige kans is voor iedereen die zich echt wil verdiepen in het IT-aspect in bedrijven.