Overslaan naar content

Laten we jouw carrière naar een totaal nieuw niveau tillen!

We groeien ongelofelijk snel en zijn altijd op zoek naar de slimste en knapste koppen om zich bij ons team aan te sluiten. Jouw enthousiasme, verfrissende ideeën en technische innovaties zullen ons vooruit helpen.

SLUIT JE AAN BIJ DE NUMMER 1 ONDER DE SPECIALISTEN IN ONS VAKGEBIED.

We zouden je graag willen helpen steeds beter en beter te worden. Het is onze missie om de beste multi-cloudpartner in Europa te worden. We doen dit om de meest geweldige organisaties te helpen hun ambitieuze doelen te bereiken en dit te vervullen met net zo geweldige teams.

''We are one', dit is het hart van onze organisatie, noem het onze collectieve kracht, de ITQ-kracht. Momenteel zijn we gevestigd in 5 landen: Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Ondanks dat we verspreid zijn over verschillende landen, zijn we toch één. Wat ons verbindt zijn onze 4 kernwaarden: passie voor wat we doen, de kwaliteit in hoe we het doen, eigenaarschap en authenticiteit ten opzichte van onszelf en ons werk.

Dus als je gepassioneerd bent om je beste werk te leveren, samen te werken aan projecten die ertoe doen en ondertussen plezier te hebben, dan zouden we je graag ontmoeten.

Uitgelichte vacatures

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen, hier zijn enkele van onze uitgelichte vacatures. Voor alle openstaande vacatures, klik op de knop hieronder!

Cloud management & automation consultant
Hybride
 • Paris, Île-de-France, Frankrijk
Cloud Management & Automation Consultant
Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Financieel Medewerker
Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Platform Engineer
Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
4 van 11 weergegeven

Korte inleiding over wat we doen

Benieuwd naar meer? Klik op een van de knoppen hieronder!

ONZE ITQ-FORCE

 • We werken samen, leren van elkaar en zoekem elkaar op voor een goed gesprek, soms gecombineerd met een barbecue en een goed glas wijn.

 • We vertrouwen elkaar en bieden de vrijheid om open en eerlijk te zijn.

 • We onderscheiden ons en zijn trots op wie we zijn en hoe we met elkaar omgaan. Of je nu vanuit huis werkt, op kantoor zit of bij de klant, een ITQ'er voelt zich als een ITQ'er.

Cloud native

ITQ laat collega's zich in het CNA-veld ontwikkelen om de nummer 1 specialist te worden in het navigeren door Cloud Native-technologieën.

Digital workspace

Collega's in het EUC-veld helpen klanten bij het navigeren door het digitale landschap, ontwikkelen strategieën en creëren en implementeren oplossingen voor de digitale behoeften van hun bedrijf.

Cloud infrastructure

Of de digitale oplossingen voor bedrijven nu een Multi-C loud Platform of Datacentermodernisering zijn, het team van ITQ staat klaar om de best mogelijke oplossing voor hun klanten te bieden.

Managed services

Als Managed Services-professional bij ITQ speel je een cruciale rol in het zorgen voor een soepele werking van de systemen, netwerken en toepassingen van klanten.

GROOT NIEUWS!

Sinds 2024 hebben we de ITQ-familie uitgebreid met de overname van CAM IT Solutions. Meer informatie over de nieuwe ITQ MSP Health Care volgt binnenkort.

Zoals elk individu is ITQ uniek

Waarom, vraag je je af?

Geweldige landing

Een goede onboarding waarbij alle ITQ'ers het belangrijk vinden om (nieuwe) ITQ'ers welkom te heten via een introductieprogramma. Je manager en buddy staan klaar om ervoor te zorgen dat je een vliegende start maakt. Voordat je begint, worden ITQ'ers volledig ondergedompeld in ITQ-technologie en zijn ze klaar om aan de slag te gaan.

ITQonnect

Met het ITQonnect-programma zorgen we ervoor dat we het hele jaar door verbonden blijven met al onze collega's. We genieten samen van momenten tijdens de jaarlijkse barbecue, het nieuwjaarsevenement, het ITQ-weekendje weg, maar ook tijdens regelmatige borrels en kennisbijeenkomsten die we organiseren.

Duidelijke richting

Onder leiding van oprichter Francisco en CEO Robert bieden zij samen met de ITQ'ers een duidelijke richting. Samen bereiken we succes, rekening houdend met de wensen en talenten, zodat we ervoor zorgen dat iedereen is zijn/haar eigen kracht staat.

(v)Experts

Leer van en samen met experts in het vakgebied. Of dit nu met je (internationale) collega is, gedurende één van de Nexus-sessies of tijdens een evenement. Samen zorgen we ervoor dat ook jij een expert wordt in jouw vakgebied!

Prestaties

34

VMware-experts (en tellende)

90+%

Retentiepercentage, de ITQ'ers blijven graag

35+%

Groei van ITQ'ers in de afgelopen 5 jaar

5+

Minimaal 5 georganiseerde ITQonnect-dagen per jaar

5

Opening van 5 kantoren

45+

Certificaten behaald in 2023

Kleine sneak peek...

In ons #ITQLife en onze #ITQDreamJob

Volg ons op een van onze sociale media om op de hoogte te blijven van onze ITQ-avonturen!

LinkedIn

Twitter

Instagram

YouTube

Word jij onderdeel van onze ITQ-Force?

Sluit je nu aan! We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen. Op zoek naar meer open posities? Klik op de knop hieronder!

Cloud management & automation consultant
Hybride
 • Paris, Île-de-France, Frankrijk
Cloud Management & Automation Consultant
Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Financieel Medewerker
Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
IT Change Coördinator
Hybride
 • Houten, Noord-Holland, Nederland
4 van 14 weergegeven