Overslaan naar content

Technisch Applicatiebeheerder

Hybride
  • Houten, Noord-Holland, Nederland
NL - ITQ MSP Healthcare

Functieomschrijving

Wij bij ITQ faciliteren de gezondheidszorg met ons IT-platform en Application Management. Het ziekenhuis kan het Life Cycle Management van zijn IT uitbesteden aan ITQ. Als het ziekenhuis verdere ondersteuning wenst, kan ook het volledige onderhoud van het applicatielandschap worden uitbesteed aan ITQ. Als Application Engineer kun je bijdragen met je kennis!


Functieomschrijving:

Als Application Engineer ben jij onze ambassadeur naar de klant toe. Je werkt voor een beperkte groep klanten, voornamelijk ziekenhuizen. Je volgt ontwikkelingen bij de klant en beoordeelt hun relatie tot het applicatielandschap van de klant. Daarnaast implementeer en onderhoud je verschillende applicaties.


Je maakt ook deel uit van migratieteams die de bestaande applicatieset overzetten naar ons IT-platform voor nieuwe klanten. Binnen transitieteams beoordeel je het bestaande applicatielandschap en stel je migratieplannen op voor deze applicaties. Je voert deze migraties uit samen met je collega Application Engineers, Platform Engineers en ITQ Consultants.

Vereisten

Jouw taken omvatten:

• Virtualiseren van klantapplicaties

• Implementeren en onderhouden van datacenterapplicaties

• Integratie van SaaS-applicaties (SSO)

• Oplossen van incidenten gerelateerd aan applicaties

• Tijdens overgangen ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van een migratiestrategie voor applicaties.

Dit doe je zowel op locatie bij de klant als vanuit het kantoor van ITQ in Houten. Vrijdag is onze reguliere THUISdag, waar alle collega's naar ITQ komen voor kennisdeling, klantevaluaties en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel.


Wat zoeken we in jou?

• Minimaal drie jaar relevante werkervaring. Ervaring met (gezondheidszorg) applicatieonderhoud/implementatie is een bonus.

• Kennis van VDI-oplossingen

• Kennis van Identity federation (ADFS/AzureAD)

• Een gestructureerde en systematische aanpak

• Goede communicatieve vaardigheden die je kunt gebruiken op een servicegerichte en klantvriendelijke manier

• Je bent gepassioneerd over IT, hebt eigenaarschap en bent bereid je technische kennis verder te ontwikkelen.


Wat bieden wij?

Als ITQ'er maak je deel uit van onze bijzondere organisatie, waar we trots op zijn. Bij ITQ lever je echt een bijdrage aan de gezondheidszorg. We helpen elkaar, genieten van het lachen (samen) en voelen ons onderdeel van de ITQ Family.

• Aanzienlijke ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

• Een competitief salarispakket, inclusief de mogelijkheid van een mobiliteitsbudget, collectieve bonus en een jaarlijks budget voor training en certificering.

• Een kantoor in Houten en Beverwijk als jouw thuisbasis, maar waar we ook thuiswerken mogelijk maken (Hybride).


Sluit je aan bij ITQ: Bij ons bedrijf staat het individu centraal; we moedigen iedereen aan om hun unieke passies na te streven. Ben jij een gedreven en gepassioneerde professional? We leren je graag beter kennen!

Hybride
  • Houten, Noord-Holland, Nederland
NL - ITQ MSP Healthcare

of

Ontwikkel jezelf

De mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Of dat nu het behalen van (VMware)-certificeringen is, het verzamelen of delen van kennis tijdens evenementen of de reguliere kennis (Nexus)-sessies, of als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van communicatievaardigheden. We ondersteunen zowel je professionele ALS persoonlijke groei.

Thuisbasis

De mogelijkheid om tijdens het dienstverband een laptop en telefoon te kiezen, en je eigen budget om je thuiskantoor in te richten. Werken vanuit huis met een kantoor als 'thuisbasis', waar dagelijkse activiteiten ruimte krijgen om bij te praten, tijdens de lunch een tosti te maken of een potje darts te spelen met collega's.

Wordt een ITQ'er

Je wordt onderdeel van een groep ITQ'ers waar kennisdeling, uniciteit en plezier van het grootste belang zijn. Verbind met elkaar tijdens de jaarlijkse BBQ, het weekendje weg en het nieuwjaarsevenement. Daarnaast organiseren we regelmatig een thema-gerelateerde VrijMiBO (zoals poker, Mario Kart, pubquiz of bingo).

Vertrouwen en vrijheid

Of je nu je zoon/dochter 's middags van school moet halen of een uurtje stoom wilt afblazen in de ITQ-gym, we vertrouwen op je en geven je de vrijheid om werk en privéleven optimaal in balans te brengen.