Zum Inhalt springen

Technisch Applicatiebeheerder

Hybride
 • Houten, Noord-Holland, Nederland
NL - ITQ MSP Healthcare

Functieomschrijving

Bij ITQ geloven we in de kracht van innovatie en technologie om organisaties te transformeren en te laten groeien. We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde professionals die ons team willen versterken. Momenteel zijn we op zoek naar een gedreven Application Engineer die ons helpt bij het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.


Wat ga je doen?

Als Technisch Applicatie Beheerder bij ITQ ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde applicaties en systemen voor onze klanten, met name in de gezondheidszorg. Je werkt nauw samen met diverse teams, waaronder Platform Engineers en Consultants, om ervoor te zorgen dat onze oplossingen naadloos aansluiten op de behoeften van de klant. Jouw taken omvatten:

 • Virtualiseren van klantapplicaties, implementeren en onderhouden van datacenterapplicaties en de Integratie van SaaS-applicaties (SSO)
 • Tijdens overgangen ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van een migratiestrategie voor applicaties
 • Implementeren en configureren van applicaties binnen verschillende IT-omgevingen.
 • Optimaliseren van applicatieprestaties en waarborgen van de betrouwbaarheid.
 • Bieden van technische ondersteuning en probleemoplossing voor klantapplicaties (samen met de applicatie leveranciers).
 • Samenwerken met klanten en interne teams om projectdoelen te bereiken.

Vereisten

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en oplossingsgerichte professional met een passie voor technologie en klanttevredenheid. De ideale kandidaat heeft:

 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring. Ervaring met (gezondheidszorg) applicatieonderhoud/implementatie is een bonus.Minimaal [aantal] jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Goede communicatieve vaardigheden die je kunt gebruiken op een servicegerichte en klantvriendelijke manier
 • Je bent gepassioneerd over IT, hebt eigenaarschap en bent bereid je technische kennis verder te ontwikkelen.


Wat bieden wij?

Als ITQ’er maak je deel uit van een bijzondere organisatie (al zeggen we het zelf). We helpen elkaar, delen kennis met elkaar en zijn écht een ITQ Family. Wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een snelgroeiende organisatie.
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een competitief salarispakket, inclusief de mogelijkheid van een mobiliteitsbudget, collectieve bonus en een jaarlijks budget voor training en certificering.
 • Een kantoor in Houten als jouw thuisbasis, maar waar we ook thuiswerken mogelijk maken (Hybride).De mogelijkheid om te werken aan spannende projecten voor toonaangevende klanten.
 • Een inspirerende werkomgeving met een collegiale en informele cultuur.


Geïnteresseerd geraakt? We horen graag van je!


Over ITQ

ITQ heeft een sterke en gerenommeerde positie met betrekking tot alle VMware competenties met daarbij diepgaande kennis van gerelateerde technologie gebieden, zoals Microsoft, Google, AWS, HashiCorp en NVIDIA. ITQ is van origine sterk in consultancy services en heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in managed services oplossingen voor haar klanten.

Met een team van getalenteerde en gepassioneerde professionals streven we ernaar om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken door middel van innovatieve en efficiënte IT-oplossingen. Onze cultuur kenmerkt zich door samenwerking, voortdurende verbetering en een sterke focus op klanttevredenheid.

Hybride
 • Houten, Noord-Holland, Nederland
NL - ITQ MSP Healthcare

of

Ontwikkel jezelf

De mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Of dat nu het behalen van (VMware)-certificeringen is, het verzamelen of delen van kennis tijdens evenementen of de reguliere kennis (Nexus)-sessies, of als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van communicatievaardigheden. We ondersteunen zowel je professionele ALS persoonlijke groei.

Thuisbasis

De mogelijkheid om tijdens het dienstverband een laptop en telefoon te kiezen, en je eigen budget om je thuiskantoor in te richten. Werken vanuit huis met een kantoor als 'thuisbasis', waar dagelijkse activiteiten ruimte krijgen om bij te praten, tijdens de lunch een tosti te maken of een potje darts te spelen met collega's.

Wordt een ITQ'er

Je wordt onderdeel van een groep ITQ'ers waar kennisdeling, uniciteit en plezier van het grootste belang zijn. Verbind met elkaar tijdens de jaarlijkse BBQ, het weekendje weg en het nieuwjaarsevenement. Daarnaast organiseren we regelmatig een thema-gerelateerde VrijMiBO (zoals poker, Mario Kart, pubquiz of bingo).

Vertrouwen en vrijheid

Of je nu je zoon/dochter 's middags van school moet halen of een uurtje stoom wilt afblazen in de ITQ-gym, we vertrouwen op je en geven je de vrijheid om werk en privéleven optimaal in balans te brengen.