Overslaan naar content

Software Defined Datacenter Consultant

Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
NL - SDDC

Functieomschrijving

Ben jij klaar om je expertise in te zetten voor de transformatie van traditionele infrastructuren naar moderne, agile software defined datacenters (SDDC)? Bij ons, als Software Defined Datacenter Consultant, krijg je de kans om samen te werken met toonaangevende organisaties en cutting-edge technologieën te gebruiken om hun datacenters te optimaliseren.


Dit is je kans; ITQ biedt een omgeving om te leren, en te leren van collega's, met hoge kwaliteitsnormen. We zijn gepassioneerd over onze klanten, maar we zijn ook gepassioneerd over het mogelijk maken van onze werknemers om nieuwe vaardigheden en manieren van werken aan te nemen.


Jouw rol bij ITQ

Als Software Defined Data Center Consultant ben je verantwoordelijk voor het helpen van onze klanten bij het transformeren van hun traditionele datacenters in moderne, flexibele en efficiënte softwaregedefinieerde omgevingen. Je werkt nauw samen met onze klanten om hun zakelijke behoeften te begrijpen en ontwerpt aangepaste oplossingen met behulp van de nieuwste technologieën. Je springt in en redt de dag door complexe datacenter-infrastructuren te vereenvoudigen, kosten te verlagen en de algehele prestaties te verbeteren.

Vereisten

Jouw verantwoordelijkheden en technologieën:

 • Je hebt een sterke achtergrond in technologieën zoals VMware vSAN en VMware vRealize Operations (VMware Aria Operations), ervaring met een Dell VxRail-omgeving is een grote plus.
 • Je gaat Hands-on werken met Hyper-Converged Infrastructure (HCI) oplossingen, dus ervaring hiermee is van belang.
 • Je hebta rchitecturale vaardigheden met betrekking tot het SDDC. Sterk begrip van x86 virtualisatie, besturingssystemen, geavanceerde netwerk- en opslagarchitecturen.
 • Je hebt actieve VMware-certificeringen (VCP, VCAP, VCIX, VCDX) en bent bereid je verder te certificeren.


Vier keer raak: werken bij ITQ

➔ Onboarding: uitgebreid inwerktraject dat we afsluiten met een informeel lunch of etentje met je buddy.

➔ ITQonnect: veel ruimte om te socializen en kennis te delen, zo komen we regelmatig bij elkaar om de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken.

➔ Clear direction: we hebben een duidelijke visie voor ITQ en staan open voor jouw ideeën en feedback.

➔ Topklasse: Je zult werken naast de besten in jouw vakgebied, regelmatig beurzen en bijeenkomsten bijwonen, en contact hebben met gelijkgestemde individuen wereldwijd.


Wat zoeken we in jou?

 • Je hebt passie voor je werk als Consultant of Architect en je bent vaardig in het identificeren van use cases van klanten en deze te vertalen naar oplossingen.
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels en kan optreden als professionele adviseur bij zakelijke klanten.
 • Je bent leergierig over nieuwe technologieën, omdat dat is waar je van houdt.


Wat bieden wij?

 • Aanzienlijke ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
 • Een competitief salarispakket, inclusief de mogelijkheid tot een leaseauto/mobiliteitsbudget, een collectieve bonus en jaarlijks budget voor training en certificering.
 • Een kantoor als homebase, maar waar we thuiswerken mogelijk maken door een thuiswerkbudget.
 • Een kans om deel uit te maken van een warme, inclusieve ITQ-familie.

Sluit je aan bij ITQ: Bij ons staat de persoon centraal; we moedigen iedereen aan om hun unieke passies na te streven. Ben jij een gedreven en gepassioneerde professional? Dan leren we jou graag beter kennen!

Hybride
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
NL - SDDC

of

Ontwikkel jezelf

De mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Of dat nu het behalen van (VMware)-certificeringen is, het verzamelen of delen van kennis tijdens evenementen of de reguliere kennis (Nexus)-sessies, of als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van communicatievaardigheden. We ondersteunen zowel je professionele ALS persoonlijke groei.

Thuisbasis

De mogelijkheid om tijdens het dienstverband een laptop en telefoon te kiezen, en je eigen budget om je thuiskantoor in te richten. Werken vanuit huis met een kantoor als 'thuisbasis', waar dagelijkse activiteiten ruimte krijgen om bij te praten, tijdens de lunch een tosti te maken of een potje darts te spelen met collega's.

Wordt een ITQ'er

Je wordt onderdeel van een groep ITQ'ers waar kennisdeling, uniciteit en plezier van het grootste belang zijn. Verbind met elkaar tijdens de jaarlijkse BBQ, het weekendje weg en het nieuwjaarsevenement. Daarnaast organiseren we regelmatig een thema-gerelateerde VrijMiBO (zoals poker, Mario Kart, pubquiz of bingo).

Vertrouwen en vrijheid

Of je nu je zoon/dochter 's middags van school moet halen of een uurtje stoom wilt afblazen in de ITQ-gym, we vertrouwen op je en geven je de vrijheid om werk en privéleven optimaal in balans te brengen.