Overslaan naar content

MANAGED SERVICES

Speel een cruciale rol bij het garanderen van een soepele werking van de systemen, netwerken en applicaties van klanten, terwijl je werkt in een getalenteerd team waar je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen.

Continu leren terwijl je aan de frontlinie staat, dat is wat werken bij Managed Services betekent

Als Managed Services professional bij ITQ speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de soepele werking van de systemen, netwerken en applicaties van klanten. Je staat in de frontlinie, pakt problemen aan, implementeert updates en voorkomt proactief problemen om downtime tot een minimum te beperken. Dit vereist een diepgaand begrip van diverse technologieën en het vermogen om je snel aan te passen aan nieuwe tools en platforms.

Wat dit werk bij ITQ bijzonder aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid tot continu leren. De technologie ontwikkelt zich voortdurend en professionals op het gebied van Managed Services moeten op de hoogte blijven van de nieuwste trends en best practices. Je werkt nauw samen met klanten, bevordert sterke relaties en zorgt ervoor dat hun technologie aansluit bij hun zakelijke doelstellingen.

Managed Services biedt elke dag nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden, waardoor het een belonende carrièrekeuze is voor degenen die gedijen in de wereld van IT en klantenservice.

Doe je mee aan het MSP-avontuur? Dan staat dit je te wachten!

EEN GROOT ITQ-WELKOM

Een welkomstpakket, een volledige onboardingagenda en een leuke start met je nieuwe collega’s

COOLE PROJECTEN

Ga aan de slag met toffe projecten en ga aan de slag met technologieën waarin jij jezelf wilt ontwikkelen.

WORD GECERTIFICEERD!

Wil je bepaalde specifieke cursussen en certificeringen volgen en behalen? Wij regelen dat!

KENNIS OPDOEN

En deel het. Via regelmatig georganiseerde interne en externe evenementen leer je samen met je collega’s.

QUICK PREVIEW

In het avontuur dat het ITQ MSP-team heet

DEEL WORDEN VAN HET MSP-TEAM?

Sluit je nu bij ons aan! Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen. Op zoek naar meer openstaande vacatures? Klik op onderstaande knop!

IT Change Coördinator
Hybride
  • Houten, Noord-Holland, Nederland
IT Support Engineer
Hybride
  • Houten, Noord-Holland, Nederland

Stemmen van de MSP ITQ'ers

Ontdek de authentieke ervaringen van onze teamleden, terwijl ze hun reis met ons delen.

"Making the choice of which direction I wanted to go in life was not hard for me. I was absolutely sure I wanted to go the IT route and develop my nerdiness even further. Until now, nothing has come close to what I feel when I'm learning new stuff on the computer, which sounds really broad, but it's true. When I was in my younger high school years, there were two core values I wanted to aim for whenever I would land my first job: happiness & informality. These two are pretty straight-forward, but very important to me. When these two are bonded together, they will form something priceless, which can certainly be found in the ITQ culture."

Jeroen Kouwenhoven

Customer Support Representative

Dit is wat je gaat doen

Wij hebben een unieke aanpak om kwaliteit naar onze klant te brengen. Voor jou ziet een dag in het ITQ-leven er ongeveer zo uit:

Toezicht houden op de naadloze werking van de IT-systemen van klanten

Proactieve monitoring, probleemoplossing en onderhoud van de infrastructuur van de klanten.

Responsieve ondersteuning

Technologie in lijn houden met bedrijfsdoelstellingen en geavanceerde oplossingen implementeren om aan de veranderende behoeften te voldoen.

VMware-certificeringen

Je ondersteunt onze VMware-partnerstatus door het behalen van actuele VMware-certificeringen.

Kennis delen

Je neemt deel aan het creëren van best practices, whitepapers, blogposts, ontwerpsjablonen en ander materiaal gerelateerd aan VMware.

Wij willen je graag ontmoeten!

Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst graag wilt weten wie die ITQ'ers zijn. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kop koffie, een goed gesprek of om kennis te delen. Zit de persoon met wie je wilt praten er niet tussen? Geen zorgen! Geef in onderstaand formulier aan met wie je graag kennis wilt maken, dan nemen wij contact met je op.

Wil je graag meer informatie?

Ons recruteringsteam wil je graag leren kennen en al je vragen beantwoorden. We zijn een open bedrijf met een duidelijke visie op het creëren van een bedrijfscultuur die je in staat stelt jezelf te zijn en je zo je werk zo goed mogelijk te laten doen. Als je vragen hebt over het werken bij ITQ, hoe wij van jou een ITQ'er maken en/of over de technologieën waarmee wij dagelijks werken, neem gerust contact met ons op.